Cel mai frumos cadou

 

Andra Fedor Asociatia Zbor de Fluturi

33.333333333333% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații

Anul acesta, eu și Vadim sărbătorim 10 ani de la nuntă. E un moment deosebit și vrem să împărtim bucuria cu voi toți. Cu tine și cu toți cei 35 de copii cu autism care intră zi de zi în Centrul Zbor de Fluturi.

Am hotărât să dăruim evenimentul unei cauze dragi nouă. Asociatia Zbor de Fluturi este un loc magic creat pentru copii cu autism, iar proiectul pe care l-am ales, își propune să surprindă copii cu jocuri și jucării noi și astfel să umple centrul de bucurie.

Cel mai frumos dar pe care ni-l poți face este să fii alături de noi și, în loc să ne faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei Zbor de Fluturi este de a maximiza șansele de recuperare si integrare a copiilor cu autism, prin servicii specializate, programe de terapie personalizate si promovarea drepturilor si demnitatii acestora.  Ne dorim ca toți copii să fie integrați, acceptați și pretuiți, și facem tot ce ne stă în putință să îi susținem să își îndeplinească visele.

SUSŢIN PROIECTUL

Joaca-te cu mine

In centrul Zbor de Fluturi vin 33 de copii cu autism pentru orele de terapie de care au nevoie. Proiectul isi propune sa faca o surpriza copiilor, inoind jucariile si materialele din centru. Specialistii ne spun ca joaca duce la invatare si progres. Iar progresul lor, e motivatia noastra. Ne dorim sa starnim curiozitate copiilor, sa le activam simtul de explorator, sa ii surpindem, sa le mentinem atentia si focusul. . Hai sa alaturi de noi sa umplem centrul de bucurie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Toma

100 RON
La multi ani fericiti impreuna!
16 Oct 2021

Anonymous

200 RON
La mulții ani ❤️
16 Oct 2021

Anonymous

350 RON
La multi ani!
16 Oct 2021

Aurora Fedor

150 RON
La mulți ani together 💕
15 Oct 2021

Anonymous

200 RON
15 Oct 2021