Joaca-te cu mine

Status: Fundraising

In centrul Zbor de Fluturi vin 33 de copii cu autism pentru orele de terapie de care au nevoie. Proiectul isi propune sa faca o surpriza copiilor, inoind jucariile si materialele din centru. Specialistii ne spun ca joaca duce la invatare si progres. Iar progresul lor, e motivatia noastra. Ne dorim sa starnim curiozitate copiilor, sa le activam simtul de explorator, sa ii surpindem, sa le mentinem atentia si focusul. . Hai sa alaturi de noi sa umplem centrul de bucurie.

33.333333333333% Complete
Suma:

1,000 RON

Galantomi:

1

Donatii:

5

Target:

3,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul Zbor de Fluturi este locul unde vin copii cu tulburări din spectru autist pentru orele de terapie. Centrul are 10 camere de terapie in care fiecare copil lucrează individual cu un terapeut specialist, care urmareste sa atinga abilitatile cognitive, comportamentale si sociale, potrivite varstei copilului. In centru se desfasoara si intalnirile de grup ale copiilor, cu focus pe joaca si socializare.

Camerele sunt dotate cu mobilierul adecvat și cu materialele de lucru care susțin programele de terapie. Este un loc prietenos, plin de jocuri si activitati educationale deosebite. 

Cheia succesului sta in motivarea copilului, care vine prin conectare si joaca. Este necesara schimbarea materialelor, jucariilor si activitatilor in mod regulat pentru a mentine atentia si motivatia copilului. 

Avem o lista lunga de jucarii si jocuri pentru copii de la 2 la 14 ani. Jucarii senzoriale, jocuri cauza-efect, jocuri de grup, jocuri pentru dezvoltare motricitatii si indemanarii,  jocuri de rol.