Asociatia Zbor de Fluturi

Asociatia Zbor de Fluturi

Picnic de "Ziua Copilului"

Status: Finantat

Sărbătorim "Ziua Copilului" pe 1 iunie alături de copii din Centrul pentru copii cu autism Zbor de Fluturi

[ Show more ]
80.35% Complete

1,607 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

2,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cu mare bucurie așteptăm să ne întâlnim la un picnic cu copii, frați, părinți, terapeuți, voluntari. E primul eveniment unde ne vom întâlni cu peste 100 de oameni implicați în povestea copiilor cu autism pe care îi susținem.

Partenerii noștri de la ArcaLand ne pun spațiul la dispoziție. În plus vor acoperi băuturile și gustările participanților. ArcaLand este un spațiu de joacă în aer liber, de tip fermă, adresat întregii familii. E un spațiu mare, în natură, unde sunt amenajate:

- zona cu topogan, trambuline și alte elemente de joacă.

- zona cu animale: păuni, fazani, struți, lame, ponei, mufloni, oi, vaci.

- plus multe alte surprize de descoperit.

În cadrul evenimentului vom organiza un labirint senzorial, unde vom simula senzațiile unui copil cu autism pentru a simți o părticică din dificultățile aduse de autism.

Pentru a face posibilă prezența tuturor participanților la eveniment, avem nevoie să acoperim cheltuielile legate de transport și logistică. Locația este la aprox 21 km de Iași, iar mulți dintre invitați nu au posibilitatea de a ajunge acolo pe cont propriu.

Că de obicei, avem încredere că susținătorii și galantomii noștri vor face posibil acest moment special dedicat copiilor cu autism.

Vă mulțumim!

Împreună dăm aripi copiilor cu autism!