Asociatia Zbor de Fluturi

Asociatia Zbor de Fluturi

Bucuria Crăciunului

Status: Finantat

Crăciunul este in mod deosebit al copiilor. Anul acesta ne pregatim pentru un Craciun plin de bucurie alaturi de copii din centrul pentru copii cu autism Zbor de Fluturi.

[ Show more ]
97.7% Complete

2,931 RON

Sumă:

2

Galantomi:

30

Donații:

3,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul Zbor de Fluturi este locul unde vin 40 copii cu tulburări din spectrul autist pentru orele de terapie. Centrul are 10 camere de terapie in care fiecare copil lucrează individual cu un terapeut specialist. Specialistii nostri urmaresc sa atinga abilitatile cognitive, comportamentale si sociale, potrivite varstei copilului. Pe langa orele de terapie, organizam grupuri de joaca si iesiri.

Ne propunem sa aducem Craciunul in centrul pentru copii cu autism Zbor de Fluturi, print-un moment de sarbatoare in care toti cei 40 de copii care ne trec pragul sa primeasca un cadou special. 

Am facut o lista speciala de cadouri, cu jocuri si jucarii alese in functie de pasiunile, dorintele si interesul copiilor. 

Toti cei care se alatura lui Mos Craciun si fac o donatie, va primi din partea copiilor ,o felicitare deosebita cu palma unui copil din centru.