Joaca si motivare pentru copii cu autism

Status: Fundraising

Rezultatele terapiei copiilor cu autism sunt legate de nivelul de motivare si implicare activa a acestora. E nevoie de multa joaca si buna-dispozitie pentru a le mentine atentia si motivatia. De aceia am facut o lista cu jocuri de exterior pe care dorim sa le achizitionam, sa iesim mai des in aer liber.

100% Complete
Suma:

2,168 RON

Galantomi:

2

Donatii:

19

Target:

1,500 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La Centrul Zbor de Fluturi vin 33 de copii cu autism cu varste cuprinse intre 1,5 si 13 ani. Fiecare copil lucreaza individual cu un terapeut, care urmareste sa atinga abilitatile cognitive, comportamentale si sociale, potrivite varstei copilului. Cheia succesului sta in motivarea copilului, care vine prin conectare si joaca. Este necesara schimbarea materialelor, jucariilor si activitatilor in mod regulat pentru a mentine atentia si motivatia copilului

Orele de terapie includ multe momente de joaca si miscare. Odata cu vara, incercam sa mutam cat mai multe activitati in aer liber in curtea centrului. Suntem in curs de amenajare a spatiului exterior si am facut o lista de jocuri si activitati pentru joaca de afara.

Am ales jocuri diverse potrivite pentru fiecare copil din centru. Sunt selectionate atent pentru a aduce bucurie si a motiva copii sa interactioneze intre ei.

Lista orientativa de jocuri:

- Joc de tras la tinta - 89lei

- Parasuta - joc de motricitate 129lei

- Joc Slingball - joc de motricitate 89lei

- Elefant saltaret 119lei

- Joc de precizie Arunca Inelele 95lei

- Set nisipar Scoica 75lei

- Cani pentru asamblat 75lei

- Joc de coordonare Rechinii Infometati 119lei

- Masinuta cu forme de sortat 65lei

- Balansoar Pisica 130lei 

- Balansoar cu 2 parti 180lei

- Jucarie educativa Broasca testoasa cu mingi 130lei