Octav Fedor - Asociatia Zbor de Fluturi

Cel mai frumos cadou de ziua mea

805 RON Donatii stranse
80.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zbor de Fluturi

Misiunea asociatiei este să ofere o șansă de recuperare copiilor cu autism, prin servicii specializate și programe de terapie personalizate. Ne dorim ca toți copii să fie integrați, acceptați și pretuiți, și facem tot ce ne stă în putință să îi susținem să își îndeplinească visele.

Joaca si motivare pentru copii cu autism

Rezultatele terapiei copiilor cu autism sunt legate de nivelul de motivare si implicare activa a acestora. E nevoie de multa joaca si buna-dispozitie pentru a le mentine atentia si motivatia. De aceia am facut o lista cu jocuri de exterior pe care dorim sa le achizitionam, sa iesim mai des in aer liber.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

La multe jucarii si activitati!!!
11 Jun 2021

Lucian

105 RON
La mulți ani Octav! May your present to be useful for who is in need
11 Jun 2021

Andra Fedor

150 RON
La multi ani!
11 Jun 2021

Aurora Fedor

200 RON
07 Jun 2021

Octav

150 RON
07 Jun 2021